NënPrefekti i Qarkut Tiranë dhe Ministrja e Shëndetësisë Vizitojnë Kavajën për Monitorimin e Dezinsektimit të Zonës Bregdetare Kavaje
May 30, 2024
Në konferencën e prezantimit të Mekanizmit Kombëtar për Parandalimin e Radikalizmit dhe Luftën kundër Ekstremizmit të Dhunshëm.
June 17, 2024

LAVDI DËSHMORËVE TË ATDHEUT!

Prefekti i Qarkut Tiranë z.Afrim Qëndro mori pjesë në cermoninë e zhvilluar sot tek varrezat e Dëshmorëve të Atdheut në përkujtim të tyre.

Comments are closed.