Takim konsultues në lidhje me sfidat që na presin dhe përgatitjet për sezonin turistik 2022
February 1, 2022
Takim i Komisionit të Mbrojtjes Civile të Qarkut Tiranë, mbi marrjen e masave parandaluse dhe mbrojtëse
February 2, 2022

Analiza vjetore e punës së Drejtorisë Vendore për Kufirin dhe Migracionin Tiranë

Prefekti i Qarkut Tirane, z. Afrim Qëndro mori pjesë në analizën vjetore të punës së Drejtorisë Vendore për Kufirin dhe Migracionin Tiranë.
Rezultatet e arritura për vitin 2021 ishin më tepër rritje e forcës parandaluese dhe kontrolluse në territor për imigracionin e parregullt.Janë zhvilluar 3 operacione per “Ndihmë për kalim të paligjshëm të kufirit” si dhe 1 operacion per “Trafikim të personave të rritur”. Gjithashtu janë plotësuar në masën 100% detyrimet të strategjisë 1 vjecare të DVKM Tiranë. Në kuadër të këtij takimi u vendosen dhe prioritetet për vitin 2022.

Comments are closed.