Analiza vjetore e veprimtarisë së Drejtorisë Vendore e Policisë Tiranë për vitin 2021
February 1, 2022
Analiza vjetore e punës së Drejtorisë Vendore për Kufirin dhe Migracionin Tiranë
February 2, 2022

Takim konsultues në lidhje me sfidat që na presin dhe përgatitjet për sezonin turistik 2022

Prefekti i Qarkut Tiranë z. Afrim Qëndro së bashku me Ministren e Turizmit dhe Mjedist znj. Mirela Kumbaro dhe Kryetaren e Bashkisë Durrës znj. Emiriana Sako, në një takim konsultues në lidhje me sfidat që na presin dhe përgatitjet për sezonin turistik 2022. Fokusi kryesor është përfundimi me sukses i nismës “Shqipëri e Pastër”. Më shumë pastërti e rregull, në mënyrë që gjithçka të jetë dinjitoze, përgjatë vijës bregdetare dhe jo vetëm.
⌨️Aplikimi online në E-Albania https://e-albania.al/eAlbaniaServices/UseService.aspx… për menaxhimin e stacioneve të plazhit ka nisur tashmë

Comments are closed.