Sot më 17.11.2018 Prefekti Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, mori pjesë në Ceremoninë Përkujtimore të Ditës së Clirimit të Tiranës
November 17, 2018
Më datë 21.11.2018 Prefekti Qarkut Tiranë, znj. Suzana Jahollari, zhvilloi takim me Drejtorin e ZVRPP Tiranë, z. Eljon Semanaj dhe Grupin e Punës “Toka Prioritet”
November 21, 2018

Institucioni i Prefektit Qarkut Tiranë ishte pjesë e stërvitjes JOINT REACTION 2019

Institucioni I Prefektit Qarkut Tiranë, sektori Emergjencave Civile, më datë 20.11.2018-22.11.2018, pranë DPEC në MM, ishte pjesë e stërvitjes JOINT REACTION 2019, për reagimin ndërkufitar me shtetet e Ballkanit Perëndimor në një skenar tërmeti që simulohet të ndodhi ne zonën e Fushë-Krujës, zonë nderkufitare ndërmjet Prefekturës Tiranë dhe Prefekturës Durrës, ku për vitin e ardhshëm do implementohet në terren.

Pjesëmarrës në stërvitje ishin: Drejtor I Përgjithshëm I Emergjencave Civile Haki Cako, FA, përfaqësues të emergjencave civile dhe Forcave të Natos nga 5 shtetet fqinje- Kosova, Maqedonia, Mali Zi, Bosnja dhe Kroacia.

Comments are closed.