Emërohet Prefekti i Qarkut Tiranë z.Mersin Murati
March 19, 2021
Më datë 15.04.2021, Prefekti i Qarkut Tiranë Z.Mersin Murataj zhvilloi takimin vijues me strukturat e Bashkisë Vorë dhe Shërbimit Zjarrfikës Tiranë.
April 20, 2021

Institucioni i Prefektit të Qarkut Tiranë organizoi një takim prezantimi, të Prefektit Z. Mersin Murataj, me përfaqësues të institucioneve vendore dhe qendrore të Bashkive Kavajë dhe Rrogozhinë.

Institucioni i Prefektit të Qarkut Tiranë organizoi një takim prezantimi, të Prefektit Z. Mersin Murataj, me përfaqësues të institucioneve vendore të Bashkive Kavajë dhe Rrogozhinë. 

Çështjet të cilat u diskutuan ishin: 

– Përballimi i situatës për sa i përket infektimeve me COVID-19 si dhe mbarëvajtja e sistemit arsimor gjatë pandemisë; 

– Procesi i vaksinimit i të moshuarve dhe mësuesve;

-Sfidat për rimëkëmbjen e turizmit nga pandemia;

– Ruajtja e rendit dhe qetësisë publike; 

– Intesifikimi i marrjes së masave kundër kultivimit të bimëve narkotike ;

– Ankesat në lidhje me problematikat e qytetarëve;

– Situata e qendrave të votimit dhe problematikat e hasura pas organizimit tip  sipas përcaktimit me vendim të KQZ-së.

 

Qëllimi i këtij takimi ishte njohja me situatën aktuale si dhe problematikat dhe koordinimi i punës për përmbushjen e detyrimeve, për të garantuar zbatimin e programit politik të Këshillit të Ministrave, në nivel qarku.

Comments are closed.