29-Nëntori Dita e Çlirimit
December 4, 2021
Sot në ambientet e Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë, në kuadër të Panairit “Ballkani pa Kufij Ekonomikë” Prefekti i Qarkut Tiranë, z. Afrim Qendro zhvilloi një takim kortezie me Zëvendës Presidentin e Rajonit të Marche- Itali, Dr. Mirco Carloni
December 6, 2021

Institucioni i Prefektit të Qarkut Tiranë zhvilloi mbledhjen e parë të grupit të monitorimit dhe kontrollit të masave nga subjektet shtetërore dhe private për pastrimin e territorit të qarkut nga mbetjet në kuadër të problematikave të evidentuara për sa i përket menaxhimit të mbetjeve urbane

Institucioni i Prefektit të Qarkut Tiranë zhvilloi mbledhjen e parë të grupit të monitorimit dhe kontrollit të masave nga subjektet shtetërore dhe private për pastrimin e territorit të qarkut nga mbetjet në kuadër të problematikave të evidentuara për sa i përket menaxhimit të mbetjeve urbane. 🗑

Të pranishëm ishin drejtues të Bashkisë Tiranë, Kavajë, Rrogozhinë dhe Vorë, Drejtorisë Vendore të Policisë, Inspektoriati Shtetëror Shëndetësor, si dhe të AKU-së.

📍Në përfundim të takimit, Prefekti i Qarkut Tiranë, z. Afrim Qendro caktoi disa detyra dhe rekomandime për të gjithë institucionet e përfshira në këtë proces, duke fokusuar vemendjen në zbatimin e planit të pastrimit si dhe realizimin e tij.

Comments are closed.