26 Nëntor, përkujtimi i datës së ngritjes së Flamurit të Pavarësisë në Tiranë
December 4, 2021
Institucioni i Prefektit të Qarkut Tiranë zhvilloi mbledhjen e parë të grupit të monitorimit dhe kontrollit të masave nga subjektet shtetërore dhe private për pastrimin e territorit të qarkut nga mbetjet në kuadër të problematikave të evidentuara për sa i përket menaxhimit të mbetjeve urbane
December 4, 2021

29-Nëntori Dita e Çlirimit

29-Nëntori Dita e Çlirimit 

Në përvjetorin e Çlirimit të Shqipërisë, Prefekti i Qarkut Tiranë, z. Afrim Qendro mori pjesë në ceremoninë e homazheve zhvilluar tek Varrezat e Dëshmorëve të Kombit.

Lavdi Dëshmorëve të Atdheut!

Comments are closed.