Institucioni i Perfektit të Qarkut Tiranë zhvilloi mbledhjen e Task Forcës Vendore
March 13, 2018
Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi mbledhjen me Komisionin Vendor i Vlerësimit të Titujve të Pronësisë
March 19, 2018

Institucioni i Prefektit të Qarkut Tiranë zhvilloi takimin me UNIONIN e biznesit të zonës industriale

Sot më datë 13/03/2018 Institucioni i Prefektit të Qarkut Tiranë zhvilloi takimin me UNIONIN e biznesit të zonës industriale. Të përfaqësuar Nga kryetari z.Arti Elezaj Dhe anëtari z.Saimir Preni, të cilët në shenjë mirënjohje i dhuruan Institucionit të Prefektit certifikatë për kontribut të vecantë në stabilizimin e situatave emergjente në aksin Tiranë-Durrës.

Comments are closed.