Takim me përfaqësues të institucioneve vendore nga AKU, Ekstensioni Bujqësor dhe Agjencia e Shërbimit Veterinar.
March 9, 2022
Takim për të koordinuar punën me përgatitjen e hartave të përgjithshme të stacioneve të plazhit përgjatë vijës bregdetare
March 25, 2022

Mbledhja Keshillit te Besenit Ujor te Erzenit

Sot ne mbledhjen e radhes se Keshillit te Besenit Ujor te Erzenit. ✍️

Comments are closed.