Analiza vjetore për vitin 2021
March 3, 2022
Mbledhja Keshillit te Besenit Ujor te Erzenit
March 25, 2022

Takim me përfaqësues të institucioneve vendore nga AKU, Ekstensioni Bujqësor dhe Agjencia e Shërbimit Veterinar.

Prefekti Qarkut Tiranë z. Afrim Qëndro zhvilloi sot një takim me përfaqësues të institucioneve vendore nga AKU, Ekstensioni Bujqësor e deri Agjencia e Shërbimit Veterinar.
Mbrojtja dhe siguria e shëndetit të konsumatorëve ka një rëndësi parësore. Çdo neglizhencë apo mosveprim sado i vogël në dukje mund të rezultojë fatal. Një koordinim më i mirë i punës sidomos tani kur kemi përpara edhe sezonin turistik që shoqërohet me fluks të shtuar, duhet të shmangët çdo situatë eventuale që mund të cënojë shëndetin e konsumatorëve.

Comments are closed.