Më datë 02.10.2018 Prefekti Qarkut Tiranë znj. Jahollari zhvilloi një takim me Nënkryetarin e Bashkisë Tiranë z. Arbjan Mazniku dhe Drejtorin e Emergjencave Civile Tiranë z. Erind Bejko
October 2, 2018
Sot me datë 08.10.2018 u organizua takim me përfaqësuesit e Njësisë Operative Vendore pranë ambienteve të Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë
October 8, 2018

Më datë 05.10.2018 Përfaqësues të institucionit të Prefektit Qarkut Tiranë, morën pjesë në Ilustrimin e stimulit “ALBATROS” 2018

Më datë 05.10.2018 Përfaqësues të institucionit të Prefektit Qarkut Tiranë, morën pjesë në Ilustrimin e simulimit “ALBATROS” 2018. I organizuar nga qëndra ndërinstuticionale operacionale detare, në lidhje me masat dhe reagimin ndaj ndotjeve detare nga hidrokarburet. Nën drejtimin e stafit te QNOD, gjithashtu morën pjesë në takim, Ministria e Mjedisit, Forcat e Armatosura, Prefektura Durrës etj.

Comments are closed.