Ne date 5 prill 2018 Prefektja e Tiranes organizoi takimin me Drejtorin e Pergjithshem te Permbarimit z.Pirro Lutaj.
April 5, 2018
JAVA TOKËS 16-22 Prill 2018
April 6, 2018

Më datë 06.04.2018 Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi takimin për administrimin e ujit të pijshëm.

Sot më datë 06.04.2018 Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi takimin për administrimin e ujit të pijshëm. Në këtë takim morën pjesë Z.Ardian Paravani Inspektoriati Shtetëror Shëndetësor, Z. Andi Seferi Bashkia Tiranë, Znj.Gerta Lubonja Sekretariati Teknik i Ujit, Znj.Xhea Germajsi Drejtoria e Ujësjellësit Tiranë, Z.Dritan Ulqinaku Autoriteti Shëndetësor Rajonal, Znj.Shkëlqime Tobli Instituti i Shëndetit Publik. U diskutua për ngritjen e një tryeze teknike për menaxhimin dhe ruajtjen e cilësisë së ujit të pijshëm.

Comments are closed.