Sot më datë 28.01.2019, Prefekti Qarkut Tiranë, znj. Suzana Jahollari, mori pjesë në analizën vjetore të Drejtorisë Vendore të Policisë Tiranë
January 28, 2019
Ditën e sotme, më datë 29.01.2019, pranë ambjenteve të Intitucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë u zhvillua takimi i parë i Komitetit të Menaxhimit të Zonave të Mbrojtura
January 29, 2019

Më datë 28.01.2019 pranë Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë është organizuar takimi mbi problematikat e profesionit të mjekut dhe teknikat veterinare

Më datë 28.01.2019 pranë Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë  është organizuar takimi mbi problematikat e profesionit të mjekut dhe teknikat veterinare.  Pjesëmarrës në këtë takim ishin  Z. Ymer Elezi dhe Z. Arjan Xhepa nga Urdhëri Profesional i Mjekut Veterinar të Shqiperisë. Gjatë takimit u diskutua mbi  Ligjin  Nr. 10465, datë 29.09.2011 “Për shërbimin veterinar në Republikën e Shqipërisë” dhe u propozuan disa  ndryshime për plotësimin e këtij ligji.

Comments are closed.