Sot më datë 25.01.2019 Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi një takim me Kryetarin e Zyrës së Avokaturës vendore, z. Edmond Vorpsi
January 25, 2019
Më datë 28.01.2019 pranë Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë është organizuar takimi mbi problematikat e profesionit të mjekut dhe teknikat veterinare
January 28, 2019

Sot më datë 28.01.2019, Prefekti Qarkut Tiranë, znj. Suzana Jahollari, mori pjesë në analizën vjetore të Drejtorisë Vendore të Policisë Tiranë

Sot më datë 28.01.2019, Prefekti Qarkut Tiranë, znj. Suzana Jahollari, mori pjesë në analizën vjetore të Drejtorisë Vendore të Policisë Tiranë. Të pranishëm ishin Drejtori Përgjithshëm i Policisë së Shtetit, z. Ardi Veliu, Drejtori i Policisë Vendore Tiranë, z. Kastriot Skënderaj dhe të gjithë shefat të cilët janë pjesë e strukturave të Policisë. Në fjalën e mbajtur znj. Jahollari, shprehu falenderimet e saj për punën e bërë dhe bashkëpunimin ndërmjet Policisë dhe institucionit të Prefektit, veçanërisht për kontributin e dhënë në lidhje me 8 Task Forcat që Prefekti drejton. Gjithashtu shtoi se viti 2019 do të ketë më shumë bashkëpunim ndërinstuticional në mënyrë që të arrihen objektivat e vendosura.

Comments are closed.