Prefekti i Qarkut Tiranë znj. Suzana Jahollari zhvilloi mbledhjen e Këshillit të Basenit Ujor, Ishëm Erzen
September 7, 2018
Institucioni i Prefektit të Qarkut Tiranë zhvilloi sot mbledhjen me përfaqësuesit e Bashkive nën juridiksionin e Qarkut Tiranë
September 10, 2018

Në bashkëpunim me Ministrinë e Kulturës së Republikës së Shqipërisë , Teatri Kombëtar i Operas dhe Baletit, u organizua koncert recital i pianistes turke me famë botërore znj. Idil Biret

Në datë 08.09.2018 nga Ambasada Turke, në bashkëpunim me Ministrinë e Kulturës së Republikës së Shqipërisë ,  Teatri Kombëtar i Operas dhe Baletit, u organizua koncert recital i pianistes turke me famë botërore znj. Idil Biret.

Comments are closed.