Më datë 11.10.2018, Prefekti Qarkut Tiranë, znj. Suzana Jahollari organizoi takim me përfaqësues të Bashkisë Vorë
October 11, 2018
Më datë 15.10.2018 Prefekti Qarkut Tiranë, znj. Suzana Jahollari, mori pjesë në inspektimin e tre urave, e shoqëruar dhe nga Administratorët e Njësive përkatëse
October 15, 2018

Në Institucionin e Prefektit të Qarkut Tiranë, u zhvillua mbledhja e KBU-së në lidhje me shqyrtimin e kërkesës së Ujësjellës Kanalizime Kamëz

Më datë 15.10.2018, në Institucionin e Prefektit të Qarkut Tiranë, në vazhdim të seancës 07.09.2018, u zhvillua mbledhja e KBU-së në lidhje me shqyrtimin e kërkesës së Ujësjellës Kanalizime Kamëz, për shfrytëzimin e tre burimeve ujore të Bovillës së vjetër. Kërkesa e paraqitur nga ABU gjeti dakortësim nga të gjithë anëtarët e KBU -së për miratimin e saj, duke I hapur rrugë investimit të projektit Gjerman, për furnizimin me ujë të pijshëm për banorët e Bashkisë Kamëz.

Comments are closed.