Takim monitorimi dhe sensibilizues me Bashkinë Kavajë e Bashkinë Rrogozhinë
January 25, 2022
Analiza vjetore e veprimtarisë së Drejtorisë Vendore e Policisë Tiranë për vitin 2021
February 1, 2022

Në kuadër të Planit Kombëtar të Pastrimit #ShqipëriEPastër

Në kuadër të Planit Kombëtar të Pastrimit, ku në zbatim të tij Bashkia Kavajë organizoi një aksion pastrimi në rrugën dytesore Vorozen-Kavajë, administrata e Prefekturës iu bashkua nismës kombëtare “Shqipëri e pastër ”, për të pasur një mjedis më të pastër dhe një jetë më të shëndetshme.

Comments are closed.