Në insitucionin e Prefektit të Qarkut Tiranë u organizua mbledhja për marrjen e masave organizative dhe administrative për përballimin dhe monitorimin e gjendjes së fatkeqësisë natyrore referuar VKM-së Nr. 750
November 28, 2019
Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në ceremoninë e vendosjes së kurorave me lule e homazheve që u organizua tek Varrezat e Dëshmorëve të Kombit në nder të 29 Nëntorit ditës së Çlirimit të Atdheut
November 29, 2019

Ne oren 15:00 u mblodh Komisioni i Mbrojtjes Civile në Bashkinë Rrogozhinë nën drejtimin e Prefektit të Qarkut Tiranë.

Ne oren 15:00 u mblodh Komisioni i Mbrojtjes Civile në Bashkinë Rrogozhinë nën drejtimin e Prefektit të Qarkut Tiranë Znj. Suzana Jahollari.Në këtë mbledhje u bë raportimi i situatës së termetit deri me tani si dhe u be ndarja e detyrave ne menyre qe te behet evidentimi i shpejte dhe i sakte per demet e shkaktuara nga termetet duke iu referuar vendimit te keshillit te ministrave per shpalljen e gjendjes se fatkeqesise natyrore per Qarqet Durres dhe Tirane. Me nderhyrjen e Prefektit u siguruan 20 cadra per Bashkine Rrogozhine ne menyre qe tu ofrohen banoreve te cileve iu jane prishur banesat.

Comments are closed.