Ne oren 15:00 u mblodh Komisioni i Mbrojtjes Civile në Bashkinë Rrogozhinë nën drejtimin e Prefektit të Qarkut Tiranë.
November 28, 2019
Prefektja e Qarkut Tirane zhvilloi nje inspektim ne Bashkine Kavaje ku sebashku me Kryetarin e Bashkise diskutuan per problemet per akomodimin e qytetareve qe u jane demtuar banesat
November 30, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në ceremoninë e vendosjes së kurorave me lule e homazheve që u organizua tek Varrezat e Dëshmorëve të Kombit në nder të 29 Nëntorit ditës së Çlirimit të Atdheut

Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, mori pjesë në ceremoninë e vendosjes së kurorave me lule e  homazheve që u organizua tek Varrezat e Dëshmorëve të Kombit, në nder të 29 Nëntorit ditës së Çlirimit të Atdheut. Në këtë ceremoni morën pjesë Presidenti i RSh Z.Ilir Meta, Kryeministri i RSh, z. Edi Rama, Kryetari i Bashkisë Tiranë Z.Erion Veliaj, Ministra e  Deputete, Organizata të Dëshmorëve e Veteranëve të LANÇ, si dhe  familjarë të dëshmorëve të rënë për lirinë e Atdheut.

Comments are closed.