Nga raportimet e bëra nga qyetarët e zonës së Qesarakës në Dajt, rezulton se një mur mbajtës është dëmtuar dhe si pasojë po fillon të shembet, duke rrezikuar kështu jetën e banorëve dhe kalimtarëve
November 24, 2018
Prefekti Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, mori pjesë në Ceremoninë Përkujtimore të Ditës së Pavarësisë së Tiranës
November 26, 2018

Në vazhdimësi të problematikës së konstatuar në zonën e Qesarakës në Dajt, ka përfunduar proçesi i plintave dhe zona është jashtë rrezikut

Në vazhdimësi të problematikës të konstatuar në zonën e Qesarakës në Dajt, nga ndjekja e situatës nga sektori i Emergjencave Civile pranë Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë, rezulton se nga Bashkia Tiranë, ka përfunduar procesi i plintave dhe zona është jashtë rrezikut. Gjithashtu është në monitorim të vazhdueshëm nga specialistët e Emergjencave Civile, pranë Bashkisë Tiranë.

Comments are closed.