Si rrjedhojë e reshjeve të datës 22 nëntor 2018, pati rrëshqitje dherash në rrugën e Baldushkut në segmentin Vishaj-Mustafakoc
November 23, 2018
Në vazhdimësi të problematikës së konstatuar në zonën e Qesarakës në Dajt, ka përfunduar proçesi i plintave dhe zona është jashtë rrezikut
November 26, 2018

Nga raportimet e bëra nga qyetarët e zonës së Qesarakës në Dajt, rezulton se një mur mbajtës është dëmtuar dhe si pasojë po fillon të shembet, duke rrezikuar kështu jetën e banorëve dhe kalimtarëve

Nga raportimet e bëra nga qyetarët e zonës së Qesarakës në Dajt, rezulton se një mur mbajtës është dëmtuar dhe si pasojë po fillon të shëmbet, duke rrezikuar kështu jetën e banorëve dhe kalimtarëve.

Menjëherë pas këtij njoftimi Bashkia Tiranë, ka vendosur sinjalistikën e duhur në mënyrë që qytetarët të kenë kujdes dhe të shmanget sado pak rrezikshmëria. Gjithashtu vazhdon puna për rehabilitimin e zonës së rrezikut dhe ka filluar pilotimi përreth murit. Përgjegjësi I sektorit të Emergjencave Civile pranë Prefektit të Qarkut Tiranë, I ndodhur në vëndngjarje raporton se situata është duke u  stabilizuar.

Comments are closed.