Prefekti i Qarkut Tiranë priti në takim Përgjegjësin e Sekretariatit Teknik të Komisionit Qeveritar të Tokës, z. Ramadan Kananaj
June 5, 2019
Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi një takim me përfaqësues të Sektorit të AMTP-ve pranë Bashkisë Tiranë
June 7, 2019

Nënprefekti i Qarkut Tiranë organizoi takim ku u diskutua rreth rëndësisë së bashkëpunimit ndërinstitucional në lidhje me sensibilizimin e komunitetit, për marrjen e masave për parandalimin e kultivimit të bimëve narkotike

Në datë 06.06.2019, Nënprefekti i Qarkut Tiranë për Kavajën, Rrogozhinën dhe Vorën, organizoi një takim me përfaqësues të Bashkisë Tiranë, administratorë dhe përfaqësues të institucioneve përgjegjëse në Task-Forcën Vendore, si dhe përfaqësues nga Policia e Shtetit ku diskutuan rreth rëndësisë së bashkëpunimit ndërinstitucional në lidhje me sensibilizimin e komunitetit, për marrjen e masave për parandalimin e kultivimit të bimëve narkotike. Nënprefekti vuri në dijeni pjesmarrësit se do të zhvillohen dhe takimet zonale me administratorët dhe kryepleqtë sipas kalendarit të përcaktuar.

Comments are closed.