Nënprefekti i Qarkut Tiranë bëri një vizitë në Komunitetin Mysliman të Shqipërisë me rastin e festës së Fiter Bajramit
June 4, 2019
Nënprefekti i Qarkut Tiranë organizoi takim ku u diskutua rreth rëndësisë së bashkëpunimit ndërinstitucional në lidhje me sensibilizimin e komunitetit, për marrjen e masave për parandalimin e kultivimit të bimëve narkotike
June 6, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë priti në takim Përgjegjësin e Sekretariatit Teknik të Komisionit Qeveritar të Tokës, z. Ramadan Kananaj

Sot më datë 05.06.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, priti në takim Përgjegjësin e Sekretariatit Teknik të Komisionit Qeveritar të Tokës, z. Ramadan Kananaj. Në këtë takim u diskutua rreth rëndësisë së bashkëpunimit ndërinstitucional si dhe rreth shqyrtimit të problematikave të Komisionit të Verifikimit të Titujve të Pronësisë sipas zbatimit te ligjit.

Comments are closed.