U kryen inspektime të punëve në autostradën Tiranë-Durrës dhe me informime nga ARRSH-ja u konstatuan rezultatet e situatës
January 9, 2019
Sot më datë 13.01.2018, Prefekti Qarkut Tiranë, znj. Suzana Jahollari mori pjesë në ceremoninë e zhvilluar nga Drejtoria Vendore e Policisë Tiranë, në rastin e 106 vjetorit të krijimit të saj
January 13, 2019

Nga inspektimi i gjendjes së rrugëve si pasojë e kushteve atmosferike, informojmë se në disa zona të Qarkut Tiranë që janë përfshirë nga rreshjet e dëborës po punohet për hapjen dhe kriposjen e rrugëve

Nga inspektimi i gjendjes së rrugëve si pasojë e kushteve atmosferike, informojmë se disa zona të Qarkut Tiranë që janë përfshirë nga rreshjet e dëborës po punohet për hapjen dhe kriposjen e rrugëve. Në akset rrugore Trau Dajt-Teleferik, Trau Dajt- Qafë Priskë-Shëngjergj- Qafë Mollë, Antenat-Vilat Qeveritare nuk ka bllokime të rrugëve por automjetet duhet të përdorin zinxhirët për lëvizjen e tyre. Gjithashtu edhe në aksin rrugor Qafë Krrabë ka prezenc të konsiderueshme të dëborës por pa probleme për qarkullimin rrugor. Situata është në monitorim të vazhdueshëm nga firma kontraktore.

Comments are closed.