Sot më datë 08.01.2019 Prefekti Qarkut Tiranë, znj. Suzana Jahollari, zhvilloi takimin me Avokatin e Shtetit, z. Artur Metani
January 8, 2019
Nga inspektimi i gjendjes së rrugëve si pasojë e kushteve atmosferike, informojmë se në disa zona të Qarkut Tiranë që janë përfshirë nga rreshjet e dëborës po punohet për hapjen dhe kriposjen e rrugëve
January 11, 2019

U kryen inspektime të punëve në autostradën Tiranë-Durrës dhe me informime nga ARRSH-ja u konstatuan rezultatet e situatës

Nga inspektimi i punimeve në autostradën Tiranë-Durrës dhe informimi nga ARRSH, situata rezulton si më poshtë:

-Në segmentin e pjesës para Kastratit tek kthesa e Kasharit, aktualisht po punohet me ritme të shpejta për vendosjen e dy kolektorëve të mëdhenj që përshkrojnë autostradën dhe që do të shërbejn për shmangien e permbytjeve në atë zonë. Sipas komunikimit me ARRSH-në punimet mund të zgjasin edhe 10 ditë, aktualisht qarkullimi I mjeteve është I kontrolluar nga Policia Rrugore gjithashtu është vendosur sinjalistikë përkatëse për levizjen e mjeteve në aksin dytësor të rrugës paralele me autostradën.

Comments are closed.