Prefekti i Qarkut Tiranë priti në takim Drejtoreshën e Përgjithshme të Agjensisë së Menaxhimit të Burimeve Ujore, Znj. Gerta Lubonja
July 31, 2019
Prefekti i Qarkut Tiranë, Suzana Jahollari në KafeIN 31/07/2019 || IN TV Albania
August 1, 2019

Pamje nga kostituimi i Këshillit bashkiak dhe i Kryetarit të ri të Bashkisë Kavajë

/ReportTV

Comments are closed.