Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi kostituimin e Këshillit të ri bashkiak si dhe Kryetarit të ri të Bashkisë Kavajë, Z. Redi Krali
July 30, 2019
Pamje nga kostituimi i Këshillit bashkiak dhe i Kryetarit të ri të Bashkisë Kavajë
August 1, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë priti në takim Drejtoreshën e Përgjithshme të Agjensisë së Menaxhimit të Burimeve Ujore, Znj. Gerta Lubonja

Sot, më datë 31.07.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari priti në takim Drejtoreshën e Përgjithshme të Agjensisë së Menaxhimit të Burimeve Ujore, Znj. Gerta Lubonja, e cila prezantoi drejtoreshën e re të zyrës së basenit ujor Ishëm-Erzen-Mat, Znj.Anastasi Meci me Prefekten e Tiranës. Në këtë takim u diskutua rëndësia e bashkëpunimit ndërinstitucional për mbarëvajtjen ligjore të Këshillit të Basenit ujor.

Comments are closed.