Takim me strukturat vendore në Bashkinë Kamëz në vijim të fushatës sensibilizuese për parandalimin e kultivimit të kanabisit
February 25, 2022
Analiza vjetore për vitin 2021
March 3, 2022

Përfaqësuesit e Shoqatës Shqiptare për Mbrojtjen nga Zjarri dhe Shpëtimin,dhuruan sot disa pajisje për trupën e shërbimit zjarrfikës në Vorë

Përfaqësuesit e Shoqatës Shqiptare për Mbrojtjen nga Zjarri dhe Shpëtimin,dhuruan sot disa pajisje për trupën e shërbimit zjarrfikës në Vorë. Prefekti i Qarkut Tiranë z. Afrim Qëndro mori pjesë në këtë donacion modest, por shumë i çmueshëm për këta djem e burra që përballen me situata të rrezikshme sa herë bie zjarr apo shfaqet një emergjencë.

Comments are closed.