Takim sensibilizues për parandalimin e kultivimit të kanabisit
February 21, 2022
Përfaqësuesit e Shoqatës Shqiptare për Mbrojtjen nga Zjarri dhe Shpëtimin,dhuruan sot disa pajisje për trupën e shërbimit zjarrfikës në Vorë
February 25, 2022

Takim me strukturat vendore në Bashkinë Kamëz në vijim të fushatës sensibilizuese për parandalimin e kultivimit të kanabisit

Prefekti i Qarkut Tiranë z. Afrim Qëndro zhvilloi një takimi me strukturat vendore në Bashkinë Kamëz në vijim të fushatës sensibilizuese për parandalimin e kultivimit të kanabisit.

Comments are closed.