Prefekti Qarkut Tiranë znj. Suzana Jahollari, zhvilloi një takim me Drejtoreshën Arsimore Tiranë znj. Ariola Byzyka ku u diskutua për problematikat e arsimit ne qytetin e Tiranës.
July 10, 2018
Prefekti Qarkut Tiranë zhvilloi takimin me sekretariatin teknik të ujit dhe ABU për probleme të mbledhjes së Këshillit të Basenit Ujor Ishëm – Erzen
July 11, 2018

Pranë ambienteve të Prefektit të Qarkut Tirane u zhvillua takimi në lidhje me problematikën e mos pagesës së disa mesuesëve në Bashkinë Kamëz

Sot në datën 11.07.2018 pranë ambienteve të Prefektit të Qarkut Tiranë u zhvillua takimi në lidhje me problematikën e mos pagesës së disa mesuesëve (edukator)në Bashkinë Kamëz.
Të pranishëm në takim ishin Z.Zaim Kupa, nënkryetar i Bashkise Kamez
Znj.Ermion Cekani, drejtoresh ë Zyrës Arsimore Kamëz si dhe
Z.Gani Berisha, përgjegjës për arsimin në Bashkinë Kamëz.
Në takim u diskutua në lidhje me interpretimin e ligjit dhe ndarjen e kompetencave sipas detyrimeve ligjore që këto institucione kanë.
Duke qenë se, problematika është e mbartur prej dy vjetësh edhe në bashkitë e tjera të qarkut Tiranë u gjykua të zhvillohej edhe një takim në Ministrinë e Arsimit me qëllim që ti jepet një zgjidhje për rrugën e ndjekur.

Comments are closed.