Sot Prefekti Qarkut Tiranë zhvilloi mbledhjen mujore me administratën e Prefektit ku u pasqyrua analizua 6 mujore nga sektori i financës dhe shërbimeve mbështetëse
July 9, 2018
Pranë ambienteve të Prefektit të Qarkut Tirane u zhvillua takimi në lidhje me problematikën e mos pagesës së disa mesuesëve në Bashkinë Kamëz
July 11, 2018

Prefekti Qarkut Tiranë znj. Suzana Jahollari, zhvilloi një takim me Drejtoreshën Arsimore Tiranë znj. Ariola Byzyka ku u diskutua për problematikat e arsimit ne qytetin e Tiranës.

Më datë 10.07.2018 Prefekti Qarkut Tiranë znj. Suzana Jahollari, zhvilloi një takim me Drejtoreshën Arsimore Tiranë znj. Ariola Byzyka. U diskutua për problematikat e arsimit ne qytetin e Tiranës.

Comments are closed.