Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në Konferencën Shkencore me temë: “Sfidat e planifikimit të mbrojtjes së vendit dhe përputhshmëria me procesin e planifikimit të NATO-s”
April 26, 2019
Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në Konferencën e Parë Kombëtare me tematikë: “Aktorë të Vijës së Parë Kundër Ekstremizmit të Dhunshëm”
April 30, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë bëri një vizitë në Kishën Orthodhokse Autoqefale të Shqipërisë, ku u takua me kryepeshkopin Anastas Janullatos

Sot më datë 28.04.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, me rastin e festës së pashkëve, bëri një vizitë në Kishën Orthodhokse Autoqefale të Shqipërisë ku u takua me kryepeshkopin Anastas Janullatos. Në këtë takim u diskutua rreth kësaj feste të shenjtë ku u bënë urimet më të përzemerta për gjithë besimtarët ortodoks.

Comments are closed.