Prefekti i Qarkut Tiranë bëri një vizitë në Kishën Orthodhokse Autoqefale të Shqipërisë, ku u takua me kryepeshkopin Anastas Janullatos
April 28, 2019
Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi mbledhjen e analizës tre mujore të Institucionit të Prefektit
May 2, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në Konferencën e Parë Kombëtare me tematikë: “Aktorë të Vijës së Parë Kundër Ekstremizmit të Dhunshëm”

Sot më datë 30.04.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, mori pjesë në Konferencën e Parë Kombëtare me tematikë: “Aktorë të Vijës së Parë Kundër Ekstremizmit të Dhunshëm”.

Ky aktivitet u organizua nga “Qendra e Koordinimit Kundër Ekstremizmit të Dhunshëm”, në bashkëpunim me OSBE.

Në këtë Konferencë, u prezantuan raste konkrete mbi ndërhyrjen dhe angazhimin e institucioneve publike shtetërore, si dhe u paraqitën disa praktika të mira nga Ndërhyrjet e Partnerëve Ndërkombëtarë.

Comments are closed.