Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në Iftarin e organizuar nga Zyra e Gruas në Komunitetin Mysliman të Shqipërisë
May 29, 2019
U organizua takimi i radhës në Kavajë në lidhje me intesifikimin e marrjes së masave në zbatim të planit të veprimit kundër kultivimit dhe trafikimit të kanabisit 2017-2020
May 30, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë bëri një vizitë në Konsullatën e Përgjithshme të Kosovës

Sot, më datë 29.05.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, bëri një vizitë në Konsullatën e Përgjithshme të Kosovës ku u mirëprit nga Konsulli i Përgjithshëm Halim Krasniqi dhe Sekretari i Parë Adem Sallauka. Në këtë takim u diskutua rreth rëndësisë së bashkëpunimit ndërinstitucional.

Comments are closed.