Prefekti i Qarkut Tiranë bëri një vizitë në Konsullatën e Përgjithshme të Kosovës
May 29, 2019
Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në Iftarin e organizuar nga Kryeministri i Shqipërisë me rastin e Muajit të Bekuar të Ramazanit
May 31, 2019

U organizua takimi i radhës në Kavajë në lidhje me intesifikimin e marrjes së masave në zbatim të planit të veprimit kundër kultivimit dhe trafikimit të kanabisit 2017-2020

Më datë 30.05.2019, nën drejtimin e Nënprefektit të Qarkut Tiranë pwr Kavajwn, Rrogozhinwn dhe Vorwn,u organizua takimi i radhës në Kavajë, me përfaqësues nga Bashkia Kavajw dhe Rrogozhinë, Inspektorë të rendit, administratorë të njësive administrative dhe kryepleqtë e fshatrave në lidhje me intesifikimin e marrjes së masave në zbatim të planit të veprimit kundër kultivimit dhe trafikimit të kanabisit 2017-2020. Prioritet kryesor mbetet monitorimi i zonës jo vetëm nga strukturat e policisë dhe institucionet përkatëse, por edhe nga kryepleqtë me qëllim largimin nga harta e sipërfaqes së mbjellë me kanabis dhe gjthashtu forcimi i bashkëpunimit me të gjithë aktorët, institucione vendore e qëndrore, drejtoritë e pyjeve, operatorët OSHEE dhe UKT, arsim, bujqësi, shëndetësia etj.

Comments are closed.