Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në takimin e Prefektëve të të gjitha qarqeve të Shqipërisë të organizuar nga Prefekti i Qarkut Elbasan Z.Maksim Malaj.
October 25, 2019
Prefekti i Qarkut Tiranë priti në takim një grup ekspertesh klimatik me në krye Stan Collar ekspert i klimës.
October 29, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë Jahollari mori pjesë në aktivitetin e ditës së përvjetorit të 74-rt të Organizatës së Kombeve të Bashkuara të organizuar nga Ministria e Turizmit në bashkëpunim me Ministrinë e Punëve të jashtme.

Sot, më datë 28.10.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë Znj.Suzana Jahollari mori pjesë në aktivitetin e ditës së përvjetorit të 74-rt të Organizatës së Kombeve të Bashkuara të organizuar nga Ministria e Turizmit në bashkëpunim me Ministrinë e Punëve të jashtme. Në këtë aktivitet ishin të pranishëm Mr. Brian J Williams, koordinator i përhershëm i Organizatës së Kombeve të Bashkuara në Shqipëri, Z. Gent Cakaj, Ministër për Europën dhe Punët e Jashtme si dhe Z. Blendi Klosi, Ministër për Turizmin dhe Mjedisin. Ky organizim me temë “Ndryshimet Klimaterike”  u hap me fjalën e Mr. Brian J Williams i cili falenderoi qeverinë shqiptare për mbështetjen e deri tanishme si dhe theksoi rëndësinë e nismave sensibilizuese të ndërmarra nga ministria e turizmit për të kontribuar sado pak në ruajtjen e mjedisit dhe klimës të rruzullit tokësor.

Comments are closed.