Prefekti i Qarkut Tiranë Jahollari mori pjesë në aktivitetin e ditës së përvjetorit të 74-rt të Organizatës së Kombeve të Bashkuara të organizuar nga Ministria e Turizmit në bashkëpunim me Ministrinë e Punëve të jashtme.
October 28, 2019
Prefekti i Qarkut Tiranë priti në takim deputetin e zonës së Kamzës z.Eljo Hysko si dhe nënkryetarin e bashkisë Kamëz Z.Prelë Gjonpalaj.
October 29, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë priti në takim një grup ekspertesh klimatik me në krye Stan Collar ekspert i klimës.

Sot, më datë 29.10.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë Znj.Suzana Jahollari priti në takim një grup ekspertesh klimatik me në krye Stan Collar ekspert i klimës. Në këtë takim u diskutua rreth ndryshimit  klimës, ndikimi në mjedis dhe ndikimi i emergjencave civile ne kete proces.  Në fjalën e saj Znj.Jahollari theksoi se ruajtja e mjedisit është prioritet i qeverisë  si dhe dha nje panorame te problemeve te emergjencave civile ne Qark.

Comments are closed.