TEST
August 29, 2019
Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në zhvillimin e mbledhjes se pare te Këshillit të ri të Qarkut si dhe konfirmimin e Kryetarit të Këshillit të Qarkut
September 9, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi një takim me znj. Valentina Leka, Drejtoresha Rajonale e Arsimit Parauniversitar me qendër në Durrës.

Sot, më datë 06.09.2019 Prefekti i Qarkut Tiranë Znj. Suzana Jahollari, zhvilloi një takim me znj. Valentina Leka, Drejtoresha Rajonale e Arsimit Parauniversitar me qendër në Durrës. Në këtë takim u diskutua rëndësia e bashkëpunimit ndërinstitucional, si dhe marrja e masave për vitin shkollor 2019-2020 me qëllim rritjen e cilësisë së arsimit në çdo bashki të Qarkut të Tiranës.

Comments are closed.