Institucioni i Prefektit të Qarkut Tiranë vazhdon te asistojë në punën e grupeve ne terren në Bashkinë Kamez
December 10, 2019
Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi një vizitë në Bashkinë Vorë ku pa nga afër punën e specialistëve të Institutit të Ndërtimit lidhur me vlerësimin e dëmtimeve në objektet shumëkatëshe.
December 11, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë mbajti një takim pranë shoqërisë Kastrati sh.a. ku u prit nga z. Shefit Kastrati dhe z. Gani Kastrati.

Sot, në datë 11.12.2019 Prefekti i Qarkut Tiranë znj. Jahollari, mbajti një takim pranë shoqërisë Kastrati sh.a. ku u prit nga z. Shefit Kastrati dhe z. Gani Kastrati. Në këtë takim u diskutua mbi bashkëpunimin me sektorin privat dhe rëndësinë e biznesit në fushën ekonomike e sociale. Shoqëria Kastrati sh.a. është edhe një nga donatorët më të mëdhenj lidhur me fondet për përballimin e situatës post tërmet dhe Prefekti shprehu konsideratën për këtë shoqëri.

Comments are closed.