Prefekti i Qarkut Tiranë vijoi inspektimet e pallateve dhe ndërtesave të dëmtuara nga tërmeti i datës 26.11.2019 në Njësinë Administrative Golem.
December 7, 2019
Prefekti i Qarkut Tiranë mbajti një takim pranë shoqërisë Kastrati sh.a. ku u prit nga z. Shefit Kastrati dhe z. Gani Kastrati.
December 11, 2019

Institucioni i Prefektit të Qarkut Tiranë vazhdon te asistojë në punën e grupeve ne terren në Bashkinë Kamez

Institucioni i Prefektit të Qarkut Tiranë vazhdon te asistojë në punën e grupeve ne terren në Bashkinë Kamez, të cilët po vijojnë të punojnë me intensitet të lartë për vleresimin e dëmeve në shtëpitë të cilat janë dëmtuar nga tërmeti i datës 26.11.2019. Aktualisht janë 10 grupe pune të cilët operojnë në terren, përkatësisht në zonat Babrru, Paskuqan dhe Kamëz. Çdo grup pune ka në përbërje të tij dhe një inxhinier të fushës në mënyrë që vlerësimet të bëhen në mënyrë të saktë dhe korrekte, si dhe pritet që këtyre grupeve tu bashkohen dhe inxhinierë të tjere të ofruar nga OSBE.

Comments are closed.