Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në ceremoninë e vendosjes së kurorave me lule e homazheve që u organizuan tek Varrezat e Dëshmorëve të Kombit
May 5, 2019
Prefekti i Qarkut Tiranë organizoi takimin e dytë të “Komitetit të Menaxhimit të Zonave të Mbrojtura Mjedisore”
May 6, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në aktivitetin që u organizua nga Kryeministri, z.Edi Rama, për nder të dëshmorëve të rënë në luftën për lirinë e Atdheut

Sot më datë 05.05.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, mori pjesë në aktivitetin që u organizua nga Kryeministri i RSh, z.Edi Rama, për nder të dëshmorëve të rënë në luftën për lirinë e Atdheut. Në këtë aktivitet morën pjesë Ministra, Deputetë, Kryetari i Bashkisë Tiranë, veteranë dhe familje dëshmorësh. Në fjalën e mbajtur nga Kryeministri i Shqipërisë, z. Edi Rama, u theksua ndër të tjera se me mirënjohje dhe respekt do të kujtohet për jetë akti heroik i dëshmorëve të Atdheut, i dëshmorëve të LANCL, që e renditën vendin tonë në krahun e drejtë të historisë, në atë të fitimtarëve.

Comments are closed.