Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në aktivitetin e organizuar nga Organizata për Dëshmorët e Luftës Antifashiste Nacional Çlirimtare dhe Dëshmorëve të tjerë të Atdheut
May 4, 2019
Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në aktivitetin që u organizua nga Kryeministri, z.Edi Rama, për nder të dëshmorëve të rënë në luftën për lirinë e Atdheut
May 5, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në ceremoninë e vendosjes së kurorave me lule e homazheve që u organizuan tek Varrezat e Dëshmorëve të Kombit

Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, mori pjesë në ceremonine e vendosjes së kurorave me lule e homazheve që u organizuan tek Varrezat e Dëshmorëve të Kombit, me rastin e 5-Majit ditës së Dëshmorëve të Atdheut. Në këtë ceremoni morën pjesë Presidenti i RSh, Kryeministri i RSh, z. Edi Rama, Kryetari i Bashkisë Tiranë, Ministra e Deputetë, Organizata të Dëshmorëve e Veteranëve të LANCl, si dhe familjarë të dëshmorëve të rënë për lirinë e Atdheut.

Comments are closed.