Nënprefekti për Vorën, Kavajën dhe Rrogozhinën organizoi takim në kuadër të zbatimit të detyrimeve ligjore për luftën kundër kultivimit dhe trafikimit të kanabisit
May 27, 2019
U verifikua situata e masivit shkëmbor në Krrabë dhe u përcaktuan masat që do të merren
May 28, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në Iftarin e organizuar nga Fondacioni Alsar me rastin e Muajit të Shenjtë të Ramazanit

Më datë 28.05.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, mori pjesë në Iftarin e organizuar nga Fondacioni Alsar me rastin e Muajit të Shenjtë të Ramazanit ku morën pjesë anëtarë të Qeverisë, deputetë, përfaqësues të trupit diplomatik në Tiranë, përfaqësues të klerit në Tiranë, përfaqësues të pushtetit vendor etj. Në këtë Iftar u dhanë mesazhe urimi për paqe, begati, dashuri, ndërmjet komuniteteve të ndryshme të kombit tonë.

Comments are closed.