U organizua takimi i radhës në Kavajë në lidhje me intesifikimin e marrjes së masave në zbatim të planit të veprimit kundër kultivimit dhe trafikimit të kanabisit 2017-2020
May 30, 2019
Institucioni i Prefektit të Qarkut Tiranë ka organizuar një trajnim me anëtarët e Tryezës Teknike të Komitetit Rajonal të Luftës kundër Trafikimit të Qënieve Njerëzore
May 31, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në Iftarin e organizuar nga Kryeministri i Shqipërisë me rastin e Muajit të Bekuar të Ramazanit

Më datë 31.05.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, mori pjesë në Iftarin e organizuar nga Kryeministri i Shqipërisë, z. Edi Rama me rastin e Muajit të Bekuar të Ramazanit ku ishin të pranishëm përfaqësues të trupit diplomatik në Tiranë, anëtarë të Qeverisë, deputetë e ministra, përfaqësues të klerit në Tiranë, përfaqësues të Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, përfaqësues të pushtetit vendorë, etj. Në këtë Iftar z. Rama uroi të gjithë besimtarëve agjerim të lehtë dhe të pranuar ku ndër të tjera, dha shumë mesazhe urimi për paqe, mirësi bashkëpunim, dhe dashamirësi me njëri tjetrin në te mirë te vendit tonë, për të ecur me hapa të shpejtë dhe të sigurt në rrugën drejtë integrimit europian.

Comments are closed.