Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi takimin e parë të Komitetit Rajonal të Zhvillimit të Turizmit për vitin 2019
May 8, 2019
Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi takimin e rradhës të Këshillit të Basenit Ujor Ishëm – Erzen
May 9, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në mbledhjen e organizuar nga Ministri i Brendshëm, z. Sandër Lleshaj

Sot, më datë 09.05.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, mori pjesë në mbledhjen e organizuar nga Ministri i Brendshëm, z. Sandër Lleshaj, ku morën pjesë prefektët e të gjitha qarqeve të Republikës së Shqipërisë, drejtues të Policisë, si dhe përfaqësues të Task-Forcave Vendore. Në këtë takim u diskutua për marrjen e masave që kanë të bëjnë me ecurine e luftës kundër kultivimit të kanabisit, luftën kundër krimit të organizuar, çështje të kufirit dhe monitorimin e proçesit të zgjedhjeve vendore. Gjithashtu u theksuan rezultatet e arritura deri tani, si dhe u evidentuan detyrat specifike për tu zbatuar nga strukturat përkatëse duke forcuar bashkëpunimin e koordinimin ndërinstitucional.

Comments are closed.