Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në mbledhjen e organizuar nga Ministri i Brendshëm, z. Sandër Lleshaj
May 9, 2019
Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në homazhet si dhe në ceremoninë shtetërore të lamtumirës për nder të Nëntetares, Zarife Hasanaj
May 10, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi takimin e rradhës të Këshillit të Basenit Ujor Ishëm – Erzen

Sot, më datë 09.05.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, zhvilloi takimin e rradhës të Këshillit të Basenit Ujor Ishëm – Erzen,me pjesmarrjen e përfaqësuesve nga Ministria e Turizmit e Mjedisit,  Instituti i Shëndetit Publik, Bashkitë Tiranë, Shijak, Krujë, Agjensisë  së Menaxhimit të Burimeve Ujore si dhe përfaqesues të grupeve të interesit. Në mbledhje u diskutuan dhe u morën vendimet përkatese sipas rendit të ditës.

Comments are closed.