Në kuadër të marrjes së masave për çeljen e sezonit turistik 2020 u organizua një aksion pastrimi në zonën e plazhit i njohur si rreth rrotullimi Golem.
February 21, 2020
Prefekti i Qarkut Tiranë priti në zyrë Kryetarin e Bashkisë Vorë.
February 21, 2020

Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në promovimin e librit “Triptiku i Magjistarëve” të autorit Bashkim Shehu.

Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari mori pjesë në promovimin e librit “Triptiku i Magjistarëve” të autorit Bashkim Shehu botuar nga shtëpia botuese “Toena”. Ky aktivitet u zhvillua në ambjentet e Akademisë së Shkencave të Shqipërisë ku ishin të pranishëm shkrimtarë, autorë, dashamirës dhe kritikë të artit të cilët vlerësuan autorin Shehu për këtë libër kaq të çmuar për artin shqiptar. Znj.Jahollari vlerësoi z.Shehu për këtë vepër kaq cilësore si një vlerë e shtuar në botën e letërsisë shqiptare.

Comments are closed.