Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në promovimin e librit “Triptiku i Magjistarëve” të autorit Bashkim Shehu.
February 21, 2020
Institucioni i Prefektit të Qarkut Tirane në bashkëpunim me Bashkinë Tiranë përfunduan me sukses procesin e thërmimit të një masivi shkëmborë në fshatin Skuterr, Njësia Administrative Krrabë,
February 25, 2020

Prefekti i Qarkut Tiranë priti në zyrë Kryetarin e Bashkisë Vorë.

Sot, më datë 21.02.2020, Prefekti i Qarkut Tiranë Znj.Suzana Jahollari priti në zyrë Kryetarin e  Bashkisë Vorë në detyrë z.Hekuran Ibrahimaj. Znj.Jahollari uroi kryetarin për detyrën e re, si dhe theksoi rëndësinë e forcimit të  bashkëpunimit ndërinstitucional me qëllim mbarëvajtjen e punës dhe realizimin me sukses të detyrave të ndërsjellta. Tema më e rëndësishme për të cilën u diskutua ishin problematikat në lidhje me ndjekjen e situatës pas termetit të datës 26 Nëntor 2019, si dhe masat e marra për zgjidhjen më të mirë të mundshme të pasojave të kësaj fatkeqësie natyrore.

Comments are closed.