Prefektit i Qarkut Tirane mori pjesë në shpërndarjen e ndihmave ushqimore si dhe veshmbathjeve të ndryshme
September 25, 2019
Prefekti i Qarkut Tirane mori pjese ne takimin e zhvilluar nga Ministri i Brendshëm në ambientet e Bashkisë Kamëz, si dhe inspektoi në terren problematikat e përmbytjes.
September 26, 2019

Prefekti i Qarkut Tirane në bashkëpunim me një grup inxhinieresh të Institutit të ndërtimi ndodhen në Bashkinë e Kavajës në mbështetje të grupeve të vlerësimit të dëmeve të shkaktuara nga termeti.

Sot, më datë 25.09.2019, Prefekti I Qarkut Znj. Suzana Jahollari në bashkëpunim me një grup inxhinieresh të Institutit të ndërtimit z. Agron Hysenlliu ndodhen në Bashkinë e Kavajës në mbështetje të grupeve të vlerësimit të dëmeve të shkaktuara nga termeti. Me kerkesen e Kryetarit të Bashkisë Kavajë Z. Redi Krali, po Inspektohen 5 pallate 5 katëshe me 8 hyrje gjithsej të qytetarëve si dhe 2 pallate. Në fshatin Golem 2 pallate me nga 2 hyrje për çdo 5 katësh për të cilët kishin vështirësi për ti vlerësuar.

Comments are closed.