Prefekti I Qarkut Tiranë sëbashku me stafin e Institucionit të Prefekturës në bashkëpunim me Bashkinë Vorë vazhduan inspektimet pranë disa familjeve të dëmtuara nga termeti
September 25, 2019
Prefekti i Qarkut Tirane në bashkëpunim me një grup inxhinieresh të Institutit të ndërtimi ndodhen në Bashkinë e Kavajës në mbështetje të grupeve të vlerësimit të dëmeve të shkaktuara nga termeti.
September 25, 2019

Prefektit i Qarkut Tirane mori pjesë në shpërndarjen e ndihmave ushqimore si dhe veshmbathjeve të ndryshme

 

Në vazhdimësi të aksionit në terren të organizuar nga Prefektit i Qarkut Tirane Znj. Suzana Jahollari mori pjesë në shpërndarjen e ndihmave ushqimore si dhe veshmbathjeve të ndryshme të cilat u dhuruan falë kontributit të punonjësve të Drejtorisë së Policisë Vendore Tiranë me në krye Zv/Drejtorin e Policisë Vendore Tiranë z.Dhimitraq Ziu.

 

Ky kontribut që shërben edhe si shembull për komunitetin do të shkojë në ndihmë të familjeve të prekura nga termeti dhe përmbytjet në territorin e  Bashkisë Vorë. Znj. Jahollari falenderoi punonjësit e policisë vendore për këtë akt kaq human për ti ardhur në ndihmë sado pak banorëve të prekur nga pasojat e termetit si dhe shprehu mbështetjen e saj të vazhdueshme për ditët në vijim.

Comments are closed.